Сьогодні нардепи заслухають звіт Степанова та виступ президента Литви

Читать на русском
Верховна рада розгляне низку законодавчих ініціатив та заслухає звіт представників уряду щодо плану вакцинації від COVID-19.
Фото - «Слово і діло».

У п'ятницю, 19 березня, Верховна рада розгляне низку законодавчих ініціатив та заслухає звіт представників уряду щодо плану вакцинації від COVID-19.

Година запитань до уряду сьогодні присвячена стану виконання плану вакцинації населення України від коронавірусної хвороби COVID-19. Очікується виступ міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

Земельна реформа: ВР за три дні не пройшла і половини поправок до законуУ Раді народні депутати за три дні дійшли тільки до 876-ї поправки до земельного закону. Всього їх 3128.

Також до народних обранців має звернутись президент Литви Гітанас Науседа, який перебуває з робочим візитом в Україні.

Потім Рада продовжить розгляд законопроєктів № 2194 і № 2195, які пов’язані із земельною реформою.

Як відомо, сьогодні ВР також мала розглянути законопроєкт про скасування переходу на літній час. Якщо його ухвалять, Україна не переводитиме годинники двічі на рік, а житиме лише за зимовим часом.

Крім того у п’ятницю на 13:00 планується позачергове засідання ВР, на якому можуть внести зміни до календарного плану п’ятої сесії ВР, що передбачають призупинення пленарних засідань до 13 квітня 2021 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: