Земельна реформа: ВР за три дні не пройшла і половини поправок до закону

Читать на русском
У Раді народні депутати за три дні дійшли тільки до 876-ї поправки до земельного закону. Всього їх 3128.
фото з відкритих джерел

У Раді завершився третій день пленарного засідання, під час якого розглядали поправки до проєкту закону № 2194, який допоможе завершити земельну реформу.

Сьогодні парламент з 10 ранку і до 15 години дня розглядав поправки до законопроєкту №2194 щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин.

Законотворча робота: до чиїх поправок більше прислухається РадаУ Слузі народу найбільше поправок подавав Мар'ян Заблоцький, в Батьківщині – Юлія Тимошенко, в Європейській солідарності – Ніна Южаніна.

Народні депутати дійшли до 876-ї поправки. При цьому всього до даного законопроекту до другого читання і повторного другого читання надійшло 3128 пропозицій і поправок.

Комітет з питань аграрної та земельної політики запропонував врахувати 748 пропозицій.

Нагадаємо, лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що позачергові пленарні засідання Верховної ради можуть провести через тиждень. Вони необхідні для прискорення розгляду законопроєктів, які зараз відклали через правки до «земельного» закону.

Нардепи розглядають їх вже третій день поспіль.

У той же час нардеп від «Голосу» Ярослав Железняк повідомив що, графік роботи Ради можуть змінити через локдаун у Києві з 20 березня по 9 квітня.

«На жаль, через локдаун у Києві графік роботи Ради може бути змінений, а наступний пленарний тиждень проведений у форматі «робота в Комітетах»», - написав він у Telegram.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: