«Право на владу»: чому дороги «розтанули» разом зі снігом та що таке «Кримська платформа»

Читать на русском
У прямому ефірі токшоу Право на владу о 21.45 сьогодні йтиме мова про те, чому українські дороги знову розтанули із приходом весни, а також який план повернення Криму пропонує чинна влада.

У прямому ефірі токшоу «Право на владу» о 21.45 сьогодні йтиме мова про те, чому українські дороги знову «розтанули» із приходом весни, а також який план повернення Криму пропонує чинна влада.

Що дала Україні програма «Велике будівництво»? Скільки грошей закопується в ямковий ремонт і коли ми нарешті зможемо подорожувати по Україні автошляхами європейського рівня? Про вбиті дороги та що з цим робити піде мова у програмі «Право на владу».

У другій частині програми політики та експерти говоритимуть про Крим. Який план повернення Криму до України має влада? Що таке «Кримська платформа», заснована президентом, і чим вона може допомогти. Чи можна було не допустити анексії? І хто має відповісти за те, що Росія окупувала півострів практично без будь-якого опору з боку України.

У дискусії візьмуть участь: заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, голова «Укравтодору» Олександр Кубрак, ексміністр транспорту Володимир Омелян, народний депутат з групи «За майбутнє», ексміністр транспорту Віктор Бондар, віцепрезидент Автомобільної федерації Олексій Мочанов, депутат Київради від партії Голос Максим Нефедов, народний депутат, «Слуга народу» Юрій Корявченков, міністр транспорту і зв'язку (2005) Євген Червоненко, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, постійний представник президента в Автономній Республіці Крим Антон Кориневич, т.в.о. заступника глави Адміністрації президента (2014 року) Андрій Сенченко, начальник штабу - перший заступник командувача високомобільних десантних військ ЗСУ в 2012-2014 р. Сергій Кривонос, заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз, член Комітету з питань нацбезпеки, оборони і розвідки, народний депутат від фракції «Слуга народу» Ірина Верещук, журналіст Осман Пашаєв, Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджану в Україні (2016-2020), радник з міжнародних питань ректора Державної фіскальної служби Азер Худієв, депутат Івано-Франківської облради від партії «за майбутнє» Олександр Шевченко.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями або з загальновідомими фактами.

Нагадаємо, у 2020 році на будівництво та ремонт доріг в Україні було передбачено рекордне фінансування - близько 100 млрд грн або 10% держбюджету.

З 1 березня стартувала програма «Велике будівництво», яка має на увазі капітальний ремонт або спорудження доріг та інфраструктурних об'єктів по всій країні.

Нагадаємо, 1 березня Джапарова презентувала на онлайн-брифінгу ОБСЄ в пам'ять сьомої річниці окупації Росією Криму мету, структуру і плани роботи Кримської платформи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: