Нардепи хочуть заслухати Степанова і Авакова

Читать на русском
На засідання Ради у п'ятницю запросять зі звітом міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Також нардепи хочуть бачити главу МВС Арсена Авакова.
golos.com.ua

На засідання парламенту під час години запитань до уряду запросять зі звітом міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Крім того, нардепи хочуть заслухати і главу МВС Арсена Авакова.

Як повідомив спікер ВР Дмитро Разумков сьогодні під час погоджувальної ради, глава МОЗ виступить в Раді у п'ятницю, 19 березня.

Голові МОЗ загрожує відставка у разі зриву вакцинації: як Степанов виконував обіцянкиМаксим Степанов на посаді міністра охорони здоров'я виконав 22 обіцянки, провалив – 24. Ще 96 зараз в процесі виконання.

«На годину запитань до уряду запрошуємо міністра охорони здоров'я Максима Степанова», - сказав він.

При цьому Разумков зазначив, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль не зможе бути присутнім на годині запитань до уряду, оскільки у п'ятницю він буде у відрядженні.

Водночас перший заступник голови парламентської фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив про потребу запросити в Раду голову МВС Арсена Авакова.

«Хотіли б запросити з короткою доповіддю на годину запитань до уряду Арсена Авакова, щоб ми зрозуміли ситуацію з вакцинацією співробітників МВС, яких уже можна за планом починати вакцинувати - чи є там готовність і чи можемо ми далі працювати в цьому напрямку», - сказав він .

Корнієнко додав, що міністра планують запитати також про роботу правоохоронних органів і щодо законопроектів, які були прийняті в минулому році - чи є вже результати.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що цього тижня в Раді може виступити президент Литви.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: