Разумков оцінив ймовірність відставки Шмигаля і Степанова

Читать на русском
Голова Ради Дмитро Разумков оцінив ймовірність звільнення глави МОЗ Максима Степанова і прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.
фото LIGA.net

Голова Верховної ради Дмитро Разумков висловився щодо можливих кадрових зміни у Кабміні. Зокрема, він оцінив вірогідність звільнення глави МОЗ Максима Степанова і прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Про це Разумков розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

Голові МОЗ загрожує відставка у разі зриву вакцинації: як Степанов виконував обіцянкиМаксим Степанов на посаді міністра охорони здоров'я виконав 22 обіцянки, провалив – 24. Ще 96 зараз в процесі виконання.

На його думку, найближчим часом питання відставки глави МОЗ Максима Степанова розглядатися не буде. При цьому деякі фракції ініціювали це питання вже давно.

«По-різному оцінюють ситуацію навколо вакцини, тому є фракції, які вже ініціювали цей процес (відставки Степанова, - ред.), до того ж ініціювали його давно. Я не думаю, що в найближчому майбутньому це питання буде розглянуто», - сказав Разумков.

Спікер Ради також висловився щодо кампанії вакцинації в Україні. Разумков вважає, що МОЗ в цьому процесі не вистачає «комунікаційної стратегії для популяризації вакцинації».

Що стосується можливої ​​відставки прем'єр-міністра Дениса Шмигаля і всього Кабміну, то її Разумков також вважає малоймовірною.

«Критичної маси, яка б сьогодні в парламенті могла ініціювати цей процес, я поки не бачу», - зазначив він.

Нагадаємо, раніше прем'єр Денис Шмигаль оцінив роботу Степанова на посаді міністра.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: