У Раді можуть розглянути питання відставки Уруського – нардеп

Читать на русском
У профільного Комітету Верховної Ради є велика кількість питань до міністра і до роботи його відомства.
Роксолана ПідласаFacebook

Комітет Верховної Ради України з питань економічного розвитку планує найближчим часом розпочати розгляд проєкту постанови про відставку віцепрем'єра та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського.

Про це народний депутат від фракції «Слуга народу» Роксолана Підласа повідомила «Українським новинам» 13 березня.

«Є навіть постанова про звільнення Уруського, яку підписали багато членів Комітету від «Слуги народу», і не виключено, що найближчим часом це все буде розглянуто», - сказала депутат.

Підласа також зазначила, що у профільного Комітету Верховної Ради є велика кількість питань до міністра і до роботи його відомства.

Як відбувалася реформа «Укроборонпрому» і ОПК в 2019-2020 рокахКонцерн Укроборонпром припинить своє існування в 2021 році. Його реформують у кілька холдингів, підприємства яких будуть працювати за принципами корпоративного управління.

3 лютого 2021 року стало відомо, що у Верховній Раді зареєстровано проєкт постанови про звільнення Олега Уруського з посади віцепрем'єра - міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

2 лютого голова Комітету ВР з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха заявив, що в парламенті збирають підписи за відставку Уруського.

Нагадаємо, Рада підтримала призначення Уруського на посаду віцепрем'єр-міністра, міністра з питань ОПК в липні 2020 року.

Аналітики «Слово і Діло» відстежують обіцянки політиків. На цю мить у віцепрем'єр-міністра - міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського є 34 обіцянки. З них він виконав - 2. Ще 30 обіцянок у процесі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: