Коронавірус у Британії: зафіксували найнижчу кількість смертей з жовтня

Читать на русском
У Великобританії зафіксували 52 випадки смерті від коронавірусу за добу - цей показник виявився найнижчим із 12 жовтня, коли було зафіксовано 50 смертей.

У Великобританії зафіксували 52 випадки смерті від коронавірусу за добу - цей показник виявився найнижчим із 12 жовтня, коли було зафіксовано 50 смертей.

Про це повідомляє телеканал Sky News із посиланням на щоденний урядовий звіт по коронавірусу.

Свіжі дані також свідчать, що за останні 24 години було зафіксовано 4618 нових випадків захворювання на COVID-19. Добою раніше було зареєстровано 5534 випадки інфікування та 121 смерть.

Обидва показники також знизилися у порівнянні з минулим тижнем - 5177 випадків коронавірусу і 82 смерті.

Вакцинація від COVID-19: скільки щеплень зробили у різних країнах світу від початку імунізаціїІзраїль і ОАЕ поки що лідирують за охопленням населення вакцинами, а в США і Китаї використали найбільше доз вакцини.

Понад 24 мільйонів осіб сьогодні отримали першу дозу вакцини проти коронавірусу, 512 108 щеплень зробили напередодні, 13 березня.

У Британії почали пом'якшувати деякі карантинні обмеження. Зокрема, 13 березня правило «залишатися вдома» в Уельсі було замінено на «залишатися місцевим», тобто не виїжджати за межі свого регіону. Також громадянам було надано більше можливостей для спілкування на свіжому повітрі й відвідування спортивних споруд на відкритому повітрі. З понеділка відкриваються перукарні.

В Англії також із 29 березня відновиться проведення спортивних подій. Фінал Кубку Англії на стадіоні Уемблі буде використаний як своєрідний тест щодо повернення більшої аудиторії на спортивні заходи, в театри та на концерти.

Нагадаємо, станом на кінець лютого в Великобританії вже понад 20 мільйонів осіб отримали першу дозу вакцини від коронавірусу. Майже 800 тисяч людей - і першу і другу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: