Лукашенко прокоментував фільм NEXTA про свої багатства

Читать на русском
Відзначається, що Лукашенко прокоментував фільм, створений білоруською опозицією, через тиждень після його публікації.
Олександр Лукашенкоpicture-alliance

Президент Білорусі Олександр прокоментував інформацію, яку оприлюднив Опозиційний Білоруський канал NEXTA про його резиденції, елітні автомобілі, авіапарк і незаконне збагачення.

Про це повідомляє білоруське інформаційне агентство БЕЛТА.

Відзначається, що Лукашенко прокоментував фільм через тиждень після його публікації. Лукашенко заявив, що інформація, представлена опозиційним каналом, не є достовірною і він, як голова держави, ніколи не дозволить собі щось вкрасти.

Вибори в Білорусі: хто визнав Лукашенка президентом, а хто – ніВибори в Білорусі визнали Росія, Китай, Сирія, В'єтнам, Венесуела, Нікарагуа, Туреччина, Сирія, Киргизстан і Таджикистан.

«Я ніколи собі не дозволю вкрасти щось у людей. Тому що я виріс не в злиднях, але в бідності страшній. І я знаю ціну кожному рублю. Кажуть, дуже великий фільм, довгий. У мене стільки часу немає дивитися. Мені дали просто блоками аналіз. Я теж зробив висновок, що нового тут нічого немає», - розповів він.

9 березня стало відомо, що опозиційний Білоруський Youtube-канал NEXTA опублікував фільм «Лукашенко. Золоте дно», в якому розповідається про багатства президента країни Олександра Лукашенка.

Нагадаємо, наприкінці лютого Європейський Союз на рік продовжив санкції проти режиму Лукашенка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: