Білоруська опозиція опублікувала фільм про статки Лукашенка

Читать на русском
Опозиційний білоруський Youtube-канал NEXTA опублікував фільм Лукашенко. Золоте дно, в якому розповідається про статки самопроголошеного президента Олександра Лукашенка.
Фото: Слово і діло

Опозиційний білоруський Youtube-канал NEXTA опублікував фільм «Лукашенко. Золоте дно», в якому розповідається про статки самопроголошеного президента Олександра Лукашенка.

Фільм викладений на Youtube.

У стрічці йдеться про безліч резиденцій Лукашенка, який керує Білоруссю вже понад 26 років. Маєтки – як офіційні, так і «подаровані» близькими бізнесменами.

Вибори в Білорусі: хто визнав Лукашенка президентом, а хто – ніВибори в Білорусі визнали Росія, Китай, Сирія, В'єтнам, Венесуела, Нікарагуа, Туреччина, Сирія, Киргизстан і Таджикистан.

У Лукашенка є автомобілі, які коштують сотні і навіть мільйони доларів. Зокрема, є ретро-машини. Також в нього кілька літаків і вертоліт, на якому Лукашенко пролетів над протестувальниками у Мінську торік.

Від 2014 року Євросоюз виділив на розвиток Білорусі 4 млрд євро. Автори стрічки стверджують, що більшість цих грошей осіли в кишенях саме Лукашенка.

Нагадаємо, в кінці лютого Європейський Союз на рік продовжив санкції проти режиму Лукашенка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: