Уруський прокоментував своє фото з Кадировим

Читать на русском
Уруський пояснив, чому він на фото стоїть поруч із главою Чечні Рамзаном Кадировим. Каже,  не спілкувався з ним.
Фото з відкритих джерел.

Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський пояснив, чому він на фото стоїть поруч із главою Чечні Рамзаном Кадировим.

«Розміщення очільників офіційних делегацій під час ходи на початку церемонії визначає протокол держави-організатора. Була застосована практика, згідно якої, особисті гості правлячої родини були розміщені в алфавітному порядку. Водночас, хотів би додати, що я особисто під час, в ході та після церемонії не мав (і не збираюсь мати) жодних контактів з головою делегації РФ, яким є Р. Кадиров. Українська делегація звернула увагу місцевого протоколу щодо неприйнятності подібних ситуацій у майбутньому», - написав він.

Уруський додав: «не вважаю можливим «шарахатися» від представників ані країни-агресора, ані будь-якої іншої країни, демонструючи, таким чином, невпевнену поведінку та слабкість української сторони»

Нагадаємо, у столиці Об'єднаних Арабських Еміратів - Абу-Дабі вчора, 21 лютого, стартувала одна з найбільших світових військових міжнародних виставок «Озброєння IDEX-2021». Вона триватиме до 25 лютого 2021 року.

Уруський на чолі української делегації також відвідав цю виставку.

Сьогодні прем’єр-міністр Денис Шмигаль звернуся Олега Уруського щодо пояснень походження фото.

Аналітики «Слово і діло» відстежують обіцянки політиків. На даний момент у віцепрем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського є 34 обіцянки. З них він виконав - 2. Ще 30 обіцянок у процесі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: