Компанія Pfizer планує виробляти вакцину в Індії – ЗМІ

Читать на русском
Компанія готова виробляти в Індії свій препарат, але при цьому вимагає від індійського уряду ряд поступок
Pfizereuronews.com

Компанія Pfizer почала переговори з урядом Індії щодо виробництва в цій країні своєї вакцини від коронавірусу.

Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters 11 березня з посиланням на власні джерела.

Відзначається, що у Pfizer є низка вимог до уряду Індії - компанія готова виробляти там препарат, але при цьому вимагає забезпечити їй свободу ціноутворення та експорту, а також швидке надання всіх необхідних дозволів.

Які можливі побічні ефекти від COVID-вакцинПобічні ефекти вакцин від коронавірусу Covishield, Pfizer, AstraZeneca і Moderna – на інфографіці.

Джерело розповіло виданню, що американські компанії зацікавлені у виробництві вакцин в Індії, проте побоюються, що індійський уряд почне жорстко контролювати цінову політику компаній. Також компанії хочуть скорішого отримання дозволів на клінічні випробування і на використання дозволів в екстрених випадках.

Раніше Вашингтон повідомив Європейському Союзу, що не буде здійснювати поставки вакцини від коронавірусу розробки AstraZeneca COVID-19, вироблених в Сполучених Штатах.

Нагадаємо, 11 березня, Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) схвалило четверту за рахунком вакцину від COVID - це препарат американської компанії Johnson & Johnson. Раніше ЄС схвалив застосування німецько-американської вакцини BioNTech-Pfizer, британсько-шведської AstraZeneca та американської Moderna.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: