«Право на владу»: хто полює на дітей та що пропонує новий закон про ЗМІ

Читать на русском
В прямому ефірі ток-шоу Право на владу о 21.45 сьогодні йтиме мова про різке збільшення кількості дитячих суїцидів в Україні останнім часом.

В прямому ефірі ток-шоу «Право на владу» о 21.45 сьогодні йтиме мова про різке збільшення кількості дитячих суїцидів в Україні останнім часом. Діти із цілком благополучних родин стають жертвами так званих «груп смерті» у соціальних мережах.

Хто і навіщо полює на дітей? Як виявити, чи не потрапила ваша дитина на гачок? Як протистояти цим іграм зі смертю? Про темний бік соціальних мереж йтиметься у програмі «Право на владу».

В другій частині програми політики та експерти будуть дискутувати про спроби влади впорядкувати роботу інтернет-ресурсів та соціальних медіа. Що пропонує новий закон про медіа? Які обмеження доречні, а які потенційно небезпечні?

В дискусії візьмуть участь: заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, головний інспектор департаменту кіберполіції Нацполіції Роман Сочка, юристка-кримінолог Анна Маляр, експерт з управління репутацією Борис Тізенгаузен, доктор медичних наук, психотерапевт Олег Чабан, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, народний депутат, «Слуга народу» Микита Потураєв, народний депутат, «Європейська Солідарність» Микола Княжицький, голова комітету з питань свободи слова, народний депутат, «Опозиційна платформа - За життя» Нестор Шуфрич, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, політик, телеведучий Сергій Притула, бізнесмен, філантроп Гарік Корогодський, політичний аналітик, телекритик Дмитро Литвин, блогер, засновник креативної агенції Klym&Co Максим Клименко.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, 17 лютого в Умані Черкаської області дві школярки наковталися пігулок і потрапили до лікарні.

А 16 лютого в Боярці Київської області в ліцеї дві учениці також отруїлися таблетками, одна з постраждалих померла, а інша опинилася на лікарняному ліжку.

Комітет ВР з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування ініціює підготовку і прийняття двох законопроектів, які б обмежували продаж лікарських препаратів дітям до 14 років.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: