З'ясувалися подробиці отруєння ліцеїсток у Боярці

Читать на русском
Поліція вже встановила провізорів, які продали медичний препарат неповнолітнім дівчатам. За словами уповноваженого президента з прав дитини Миколи Кулеби, до інциденту можуть бути причетні небезпечні інтернет-ігри.

У президента України Володимира Зеленського відреагували на отруєння ліцеїсток в Боярці.

За словами уповноваженого президента з прав дитини Миколи Кулеби, до інциденту можуть бути причетні небезпечні інтернет-ігри. Про це чиновник написав на сторінці в Facebook.

«За попередніми даними, є підозра, що ці випадки пов'язані з небезпечними« іграми », які поширюються в Інтернеті», - заявив він.

Кулеба закликав батьків провести з дітьми роз'яснювальну роботу щодо небезпеки таких «ігор».

«Поясніть, що «розваги» онлайн несуть небезпечні, а часом - незворотні наслідки в реальному житті», - додав уповноважений.

Інцидент, який трапився сьогодні в Боярці, вже розслідує поліція. Правоохоронці встановили, що дівчата взяли по 40 таблеток «Дротаверину» після перегляду відео в одній з популярних соціальних мереж. Поліція вже встановила провізорів, які продали медичний препарат неповнолітнім дівчатам.

«З огляду на те, що «Дротаверин» відпускається без рецепта слідчі негайно направили листи до Держлікслужби України про законність продажу лікарських препаратів дітям і Департаменту охорони здоров'я Київської ОДА щодо запобігання таким порушенням у майбутньому», - відзначили в поліції.

Нагадаємо, в Боярці Київської області в ліцеї дві учениці отруїлися невідомою речовиною, одна з постраждалих померла, а інша перебуває в лікарні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: