На Донбасі в результаті обстрілу бойовиків загинув військовий

Читать на русском
На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку ЗСУ
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У зоні операції Об'єднаних сил в результаті обстрілу бойовиків 10 березня позицій Збройних сил України біля Старогнатівки був смертельно поранений український військовослужбовець.

Про це повідомляє пресслужба оперативно-тактичного угруповання ЗСУ «Схід».

«Сьогодні, 10 березня, збройні формування Російської Федерації в черговий раз порушили режим припинення вогню і здійснили обстріл позицій українських захисників зі стрілецької зброї недалеко від населеного пункту Старогнатівка, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Внаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав важке поранення. Воїну оперативно була надана медична допомога і, на жаль, врятувати його життя не вдалося», - йдеться в повідомленні.

Представники ОБСЄ отримали дані про дії проросійських бойовиків і найманців через українську сторону СЦКК. На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку ЗСУ.

Нагадаємо, на Донбасі з початку доби 10 березня бойовики чотири рази порушували режим припинення вогню. Обстріли велися також із забороненої зброї.

Також 10 березня в ТКГ озвучили варіанти дій РФ по Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: