МЗС відреагувало на висловлювання в Білорусі про «зброю з України»

Читать на русском

Речник МЗС України назвав цілковитим абсурдом заяву глави білоруського КДБ Івана Тертеля, що з України нібито поставляється зброя для терактів.
фото з відкритих джерел

У Міністерстві закордонних справ України назвали «цілковитим абсурдом» заяву глави білоруського КДБ Івана Тертеля, що з України нібито поставляється «зброя для терактів».

Про це прессекретар МЗС Олег Ніколенко написав у Twitter в середу, 10 березня.

У Білорусі посилили покарання за протестиТепер в Білорусі за участь в акціях протесту можна отримати дуже великий штраф, а також опинитися під арештом на досить тривалий час

«Повна нісенітниця, яка вже не вперше лунає з вуст білоруських чиновників. Категорично відкидаємо заїжджену мантру про «зброю з України». Влада в Білорусі має нарешті припинити лякати білоруський народ надуманим зовнішнім ворогом», - заявив він.

Відзначимо, такі заяви від голови КДБ Білорусі Івана Тертеля оприлюднило місцеве видання Naviny.by. За його словами, «з території України великими партіями поставляється зброя для подальшого використання з метою дестабілізації ситуації».

Нагадаємо, напередодні Тертель також заявив про те, що КДБ Білорусі отримав інформацію про підготовку до можливої ​​дестабілізації ситуації в країні 25-27 березня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: