У США для вакцинованих вводять карантинні послаблення

Читать на русском
Центр з контролю та профілактики захворювань США рекомендує вводити послаблення карантинних обмежень для вакцинованих від COVID-19.
Фото - «Слово і діло».

Центр з контролю та профілактики захворювань США рекомендує вводити послаблення карантинних обмежень для вакцинованих від COVID-19.

«Як і ви, я хочу мати можливість повернутися до повсякденної діяльності та взаємодіяти з нашими друзями, сім’ями та громадами... У міру того, як все більше людей вакцинуються, рівень зараження COVID-19 у громадах знижується, і наше розуміння імунітету до COVID покращується, ми з нетерпінням чекаємо виконання цих рекомендацій громадськістю», — заявила очільниця CDC лікарка Рошель Валенська на брифінгу, пише CNN.

Які можливі побічні ефекти від COVID-вакцинПобічні ефекти вакцин від коронавірусу Covishield, Pfizer, AstraZeneca і Moderna – на інфографіці.

Згідно з даними CDC існує все більше доказів того, що вакциновані люди не поширюють COVID-19, але вчені все ще намагаються зрозуміти, як довго триває захист від вакцин.

Нові рекомендації зазначають, що повністю вакциновані люди можуть відвідувати інших вакцинованих людей у приміщеннях без масок і фізичного дистанціювання.

Нагадаємо, вакцинація від COVID-19 в Україні розпочалася 24 лютого.

Раніше в НАН назвали бажані темпи вакцинації в Україні, які можуть допомогти уникнути нової хвилі коронавірусу, що вже мутував.

«Слово і діло» розібралося, яких побічних реакцій можна чекати від різних COVID-вакцин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: