Президент Сирії та його дружина захворіли на коронавірус

Читать на русском
Попри захворювання, Асад і його дружина знаходяться в стабільному стані і будуть продовжувати свою роботу
Башар АсадФото РБК

Президент Сирії Башар Асад і його дружина Асма Асад отримали позитивний результат тесту на COVID-19, який вони зробили після прояву незначних симптомів.

Про це повідомляє сирійське інформаційне агентство SANA з посиланням на офіційну заяву офісу президента Сирії.

У повідомленні вказується, що попри захворювання, Асад і його дружина знаходяться в стабільному стані та будуть продовжувати свою роботу в період домашнього карантину, який триватиме близько трьох тижнів.

Башар Асад керує Сирією з 2000 року. З 2011 року в Сирії йде громадянська війна між так званими сирійськими повстанцями, яких підтримує США, терористичними угрупованнями та урядом Сирії, який підтримує Росія. Завдяки підтримці військ РФ, переважно, спецназу та авіації, Асаду вдалося вистояти та зберегти свій пост.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Фінляндія з 8 березня вводить в країні локдаун через ситуацію з коронавірусом. Локдаун в країні триватиме до 28 березня включно, тобто 21 день.

Тим часом Німеччина з 8 березня послабила деякі карантинні обмеження. Знову відкрилися книжкові та Квіткові магазини, косметичні салони, Автошколи.

А влада Ізраїлю допустила можливість введення четвертого локдауну в країні - щоб цього уникнути, потрібно і далі дотримуватися запобіжних заходів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: