Україна повинна бути в НАТО, щоб будувати незалежну державу – Кравчук

Читать на русском
Кравчук зазначив, що якщо Україна хоче захиститися від російського агресора, іншого шляху у неї немає
Леонід КравчукВідкрите джерело

Україна повинна стати повноправним членом НАТО, щоб захистити свою незалежність і територіальну цілісність від агресора.

Про це сказав перший президент України та голова української делегації в Тристоронньої контактній групі Леонід Кравчук в ефірі програми «Право на владу».

«Україна повинна бути в НАТО. Іншого варіанту для України немає. Тому що вона сьогодні захищає свою землю від російського агресора. І є тільки один шлях - стати членом НАТО і таким способом захистити свою можливість будувати незалежну країну ... Потрібно працювати, виконувати те, що передбачено планом НАТО, виконувати пакети, які передбачені для України», - зазначив він.

Запитання тижня: чому Україна досі не в НАТОВступ до НАТО – це виклик не лише для України, але й для самого Альянсу. Чи варто очікувати поступок для нашої держави щодо надання ПДЧ в контексті зміни керівництва в США – прогнозував політолог Олександр Радчук.

Нагадаємо, 25 лютого президент Володимир Зеленський затвердив програму Україна-НАТО на 2021 рік.

Раніше повідомлялося, що Україна і НАТО у 2021 році проведуть на українській території спільні командно-штабні навчання під назвою «Незламна стійкість».

Нагадаємо, раніше Столтенберг висловився щодо членства України в НАТО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: