«Право на владу»: для чого робити щеплення online та чому ми не в НАТО

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про імунізацію українців від коронавірусу.
Слово і діло

В прямому ефірі ток-шоу «Право на владу» о 21.45 пройде акція «Щеплення online», яку організували МОЗ, ЮНІСЕФ, канал 1+1. П’ять медиків та п’ять відомих українців, які виявили бажання популяризувати потребу вакцинації від Covid-19, зроблять щеплення індійською вакциною Covishield.

У другій частині програми політики та експерти обговорюватимуть питання, яке озвучив нещодавно президент Зеленський: «Чому ми не в НАТО?».

Україна оголосила про своє прагнення приєднатись до Альянсу ще 19 років тому. Відтоді багато чого змінилось, але не наше тупцювання за крок від дверей Північно-Атлантичного Альянсу. Коли справа зрушить з мертвої точки? Чи допоможе цьому добре знайомий з українськими проблемами президент США Джо Байден? Чи можливо приєднання до НАТО в умовах війни з Росією? Таким темам присвячена дискусія цього четверга у програмі «Право на владу». Також трохи поговоримо про вакцинальну кампанію в Україні.

В дискусії візьмуть участь: міністр охорони здоров'я Максим Степанов, віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, народний депутат, «Слуга народу» Єгор Чернєв, перший президент України (1991-1994) Леонід Кравчук, народний депутат, «Голос» Сергій Рахманін, міністр закордонних справ України (2014-2019) Павло Клімкін, народний депутат, «Опозиційна платформа - За життя» Нестор Шуфрич, Надзвичайний і Повноважний Посол України, Олександр Чалий, народний депутат, «Європейська Солідарність» Іванна Климпуш-Цинцадзе, народний депутат, депутатська група «За майбутнє» Сергій Рудик, капітан першого рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» проаналізувало, як протягом року в Україні змінювалася кількість інфікованих та померлих від коронавірусу.

Також ми детально розписали, як записатися до листа очікування вакцинації від COVID-19 через «Дію» або за номером телефону МОЗ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: