Бойовики змінили правила перетину КПВВ на Донбасі

Читать на русском
Окупанти на Донбасі вводять пропуски для перетину КПВВ. Будуть запроваджувати дозвільну процедуру на виїзд осіб з тимчасово окупованих територій.
Фото - «Слово і діло».

Окупанти на Донбасі вводять пропуски для перетину КПВВ. Будуть запроваджувати дозвільну процедуру на виїзд осіб з тимчасово окупованих територій.

Як повідомляє пресслужба української делегації ТКГ, перетин лінії розмежування при виїзді (виході) фізичних осіб і транспортних засобів здійснюватиметься за наявності перепустки, оформленої «органами внутрішніх справ ДНР».

КПВВ із Кримом і на Донбасі: що обіцяють зробити політикиВолодимир Зеленський і Олексій Резніков обіцяють відкривати сервісні центри на КПВВ на Донбасі і на адмінкордоні з Кримом.

Вона видаватиметься фізичним особам, які досягли 18-річного віку, безоплатно строком на 6 місяців. Обов’язковими умовами для видачі такої перепустки є проходження особами дактилоскопічної реєстрації, фотографування та перевірка особистих засобів зв’язку заявників.

Для перетину КПВВ на авто перепустка також має оформлюватися і на цей транспортний засіб.

Розгляд заяв на отримання перепусток проводиться протягом 15 діб від дати клопотання.

Нагадаємо, ЗМІ бойовиків знімають на Донбасі постановочні репортажі про нібито обстріли населених пунктів українськими Збройними силами, а до цього сепаратисти самі відкривають вогонь по певних районах.

Раніше голова української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі Леонід Кравчук пояснив, що загострення на Донбасі закінчиться при посиленні санкцій ЄС і США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: