У Швеції чоловік з ножем атакував перехожих, є поранені

Читать на русском
Поліція почала розслідувати справу, як замах на вбивство, проте пізніше перекваліфікувала слідство, як ймовірну терористичну атаку.
Ілюстративне фотоAftonbladet

У Швеції, в місті Ветланда не менше восьми осіб було госпіталізовано, щонайменше один з них серйозно поранений в результаті нападу чоловіка, озброєного холодною зброєю.

Про це повідомляє Meduza з посиланням на шведську телекомпанію SVT.

Підозрюваний у нападі був затриманий. При затриманні він чинив поліції опір і отримав поранення, тому зараз нападник міститься в лікарні під охороною. Хоча поліція не повідомляє, чим був озброєний чоловік, за даними очевидців, це була холодна зброя - ніж, або ж сокира.

При цьому мотиви нападника поки що не відомі. Поліція почала розслідувати справу, як замах на вбивство, проте пізніше перекваліфікувала слідство, як ймовірну терористичну атаку.

Раніше в столиці Бельгії Брюсселі чоловік з ножем накинувся на людей на станції метро Gare de l'Ouest. Постраждало кілька людей.

Нагадаємо, 15 січня в Парижі група невідомих жорстоко побила українського підлітка. Його били близько десяти нападників, які мали при собі металеві палиці, біти та ножі. Хлопець намагався втекти, але впав на землю.

У мережі з'явилося відео з камери спостереження побиття. На ньому зафіксовано, як Юрія, поваленого на землю, жорстоко б'є група молодих людей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: