На півночі Сирії стався потужний вибух, 5 людей загинули

Читать на русском
В районі Афрін у сирійській провінції Алеппо, що на півночі країни, стався потужний вибух, внаслідок якого загинуло щонайменше 5 осіб, серед яких – одна дитина. Ще 15 осіб отримали поранення.
Фото з відкритих джерел

В районі Афрін у сирійській провінції Алеппо, що на півночі країни, стався потужний вибух, внаслідок якого загинуло щонайменше 5 осіб, серед яких – одна дитина. Ще 15 осіб отримали поранення.

Про це повідомляє Xinhua.

Україна опинилася на другому місці за рівнем смертності від тероризму в ЄвропіУкраїна опинилася на другому місці за рівнем смертності від тероризму в Європі - вона зайняла 36 місце в глобальному рейтингу. Серед європейських держав нашу країну в ньому змогла обійти тільки Великобританія.

Зазначається, що інцидент стався 30 січня на підконтрольній сирійським повстанцям території. Причиною вибуху став «начинений вибухівкою» автомобіль.

«Щонайменше п'ятеро осіб, включаючи дитину, загинули і ще 15 поранені внаслідок вибуху, що прогримів у районі Афрін (Північна Сирія), підконтрольному повстанцям», - йдеться в повідомленні.

У Сирійському центрі моніторингу за дотриманням прав людини повідомили, що кількість загиблих може зрости, адже кілька поранених перебувають у критичному стані.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що терористи, яких пов’язують з угрупуванням «Ісламська держава», напали на пасажирський автобус біля сирійського міста Дейр-ез-Зор, внаслідок чого загинуло щонайменше 25 пасажирів.

Також ми писали, що в афганській провінції Баміян, яка знаходиться в центральній частині країни, стався подвійний теракт, внаслідок якого загинуло щонайменше 17 осіб і ще 50 - отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: