ВР заслухає звіт ДБР та розгляне питання переведення годинників

Читать на русском
У середу, 3 березня, Верховна рада розгляне низку законопроєктів, а також має заслухати звіт про діяльність Державного бюро розслідувань.
Фото з відкритих джерел.

У середу, 3 березня, Верховна рада розгляне низку законопроєктів, а також має заслухати звіт про діяльність Державного бюро розслідувань.

Першим питанням порядку денного є звіт про роботу ДБР. Доповісти має виконувач обов’язків директора Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов.

Результати роботи ДБР у 2019-2020 рокахУ 2020 році ДБР винесло 3 305 обвинувальних актів, тоді як суди винесли обвинувальні вироки стосовно 1267 осіб.

Також нардепи мають розглянути проєкт закону про обчислення часу в Україні (№ 4201) та альтернативний до нього (№ 4201-1). Мова йде про те, що обчислення часу здійснюватиметься відповідно до київського часу, що є єдиним для всієї території України. А сезонний перехід більше не буде здійснюватися.

Рада сьогодні планує розглянути на повторному першому читанні законопроєкт № 3711-д щодо відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, вдосконалення процедури її формування та діяльності.

Окрім того, нардепи розглянуть законопроєкт № 4351 та два альтернативні до нього. Він має виправити існуючі технічні помилки в законі про гральний бізнес і дозволити утворити Комісію з регулювання азартних ігор, запустити процес видачі ліцензій.

Нагадаємо, «Слово і діло» писало за що фракції та групи готові голосувати 2-5 березня.

Також наші аналітики зібрали результати роботи Держбюро розслідувань у 2019-2020 роках.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: