На Донбасі в результаті обстрілу бойовиків поранений український військовослужбовець

Читать на русском
Українські військові відкрили вогонь у відповідь по бойовиках і змусили замовкнути вогневі точки, з яких вівся обстріл
Ілюстративне фотоМіноборони України

На Донбасі в зоні операції Об'єднаних сил в результаті обстрілу проросійських бойовиків з незаконних збройних формувань отримав поранення військовослужбовець Збройних сил України.

Про це повідомляє пресслужба оперативно-тактичного угруповання «Північ».

Повідомляється, що проросійські бойовики обстріляли українські позиції біля населеного пункту Причепилівка. Обстріл вівся з підствольного гранатомета і стрілецької зброї. В результаті отримав кульове поранення один український військовослужбовець.

«Воїна оперативно доставили в лікувальний заклад, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров'я військового - задовільний», - йдеться в повідомленні.

Українські військові відкрили вогонь у відповідь по бойовиках і змусили замовкнути вогневі точки, з яких вівся обстріл. Стосовно дій бойовиків повідомлені представники ОБСЄ через українську сторону СЦКК.

Нагадаємо, 3 березня глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив про протест стосовно оприлюдненого на сайті так званої «Народної міліції ДНР» повідомлення про попереджувальний вогонь. Посібники окупантів дозволили своїм так званим «військовим частинам» відкривати «попереджувальний вогонь» по українських позиціях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: