«Слуги народу» вирішили створити молодіжне крило партії

Читать на русском
Політична сила Слуга народу має намір утворити молодіжне крило партії. Про це повідомив лідер політичної сили, перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко.
Фото: sluga-narodu.com

Політична сила «Слуга народу» має намір утворити молодіжне крило партії.

Про це повідомив лідер політичної сили, перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко, передає «Інтерфакс-Україна».

«З ініціативою про утворення молодіжного крила партії виступили депутати та молодіжні лідери з усієї України під час зустрічі в Києві 27 лютого», – розповів він.

Як фракції виконували програмні обіцянки протягом четвертої сесії Верховної радиНайбільше обіцянок виконали представники Слуги народу та Голосу, а найбільше провалили – ОПЗЖ та Батьківщина.

Корнієнко відзначив, що молодіжне крило партії буде спільнотою активних і креативних людей, які поділяють ідеї та принципи президента Володимира Зеленського.

А одним із можливих напрямів діяльності молодіжної організації, за його словами, може стати реалізація законопроєкту «Про основні засади молодіжної політики», який зареєстрований у ВР.

Також серед завдань «молодіжки» – інформування молоді та комунікація. Координатором «Зе!Молодіжки» став нардеп від «Слуг народу» Олександр Санченко, один з авторів законопроєкту №3718 «Про основні засади молодіжної політики».

Нагадаємо, «слуги народу» проведуть з'їзд 13 березня, де розглянуть питання змін у системі управління партією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: