У «Слузі народу» розповіли, що обговорять на з'їзді 13 березня

Читать на русском
Партія Слуга народу проведе з'їзд у суботу, 13 березня. На ньому, зокрема, розглянуть питання змін в системі управління партією.
sluga-narodu.com

Президентська партія «Слуга народу» проведе з'їзд у суботу, 13 березня. На ньому, зокрема, розглянуть питання змін в системі управління партією

Про це повідомляє пресслужба СН.

Як фракції виконували програмні обіцянки протягом четвертої сесії Верховної радиНайбільше обіцянок виконали представники Слуги народу та Голосу, а найбільше провалили – ОПЗЖ та Батьківщина.

З'їзд пройде у Києві. У ньому візьмуть участь народні депутати, депутати місцевих рад, делегати від кожної з областей, розповіли в політсилі.

«На з’їзді «Слуги Народу» ми розглянемо питання змін у системі управління партією. Хочемо зробити її більш сучасною, яка реально об’єднає людей, котрі прийматимуть політичні рішення – як на місцях, так і в центральній владі», - зазначив глава партії Олександр Корнієнко.

За його словами, депутати збираються обговорити нову редакцію Статуту партії і проведення виборів до керівних органів на його основі. Також заплановано і обговорення нового документа - Доктрини політичної партії «Слуга народу», яка поєднує в собі основні та практичні питання майбутньої діяльності партії.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що НАЗК припиняє державне фінансування партії «Слуга народу» через виявлені порушення у звітах.

В СН відреагували на рішення НАЗК.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: