«Слуга народу» обговорить зняття Дубінського з партійної посади – Тимошенко

Читать на русском
Найближчими днями керівництво партії Слуга народу збереться для обговорення питання про зняття нардепа Олександра Дубінського з посади голови Київського обласного партійного осередку через накладення на нього санкцій США.
Фото: LIGA.net

Найближчими днями керівництво партії «Слуга народу» збереться для обговорення питання про зняття нардепа Олександра Дубінського з посади голови Київського обласного партійного осередку через накладення на нього санкцій США.

Про це заявив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

У партії «Слуга народу» обговорять виключення Дубінського – ВерещукНа найближчих зборах партії Слуга народу порушать питання членства у ній нардепа Олександра Дубінського, якого виключили із фракції слуг у парламенті через санкції з боку США.

За його словами, зібрання проводить через те, що до Дубінського є «питання».

«Я знаю, що зараз у партії буде найближчими днями якесь зібрання з цього приводу, вони вирішуватимуть питання саме щодо очільника Київського обласного осередку партії «Слуга народу». Там уже партія вирішить. Я так розумію, що питання до цього є, саме тому й збиратиметься партія», - зазначив Тимошенко.

Нагадаємо, 1 лютого нардепа Олександра Дубінського виключили з фракції «Слуга народу».

Трохи раніше, 11 січня Міністерство фінансів США оголосило про впровадження санкцій проти громадян і організацій України через «втручання у вибори». Під них потрапили семеро українців, серед яких - Дубінський.

Пізніше сам Дубінський назвав своє виключення переходом «усіх можливих червоних ліній».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: