Дубінський відреагував на своє виключення зі «Слуги народу»

Читать на русском
Нардеп Олександр Дубінський заявив, що після його виключення зі Слуги народу були перейдено всі можливі червоні лінії.

Нардеп Олександр Дубінський заявив, що після його виключення зі «Слуги народу» були перейдено «всі можливі червоні лінії».

Так він прокоментував у Facebook своє виключення з фракції.

«Шановні та нешановні колеги! На жаль, події останніх трьох тижнів яскраво і чітко продемонстрували справжнє обличчя акторів на політичній сцені України. І в президентському офісі, і у нас в парламенті. Перейдено всі можливі червоні лінії», - вважає Дубинський.

За його словами, «провокації влаштовуються навіть перед американським посольством».

«А у фракції намагаються використовувати шахрайські методи для отримання потрібних комусь результатів. Результатів, які нічого спільного з інтересами українського народу не мають. Те, що ви творите, ви за це й будете відповідати. Це безвідповідально, безпідставно, аморально і принизливо для країни. Ще раз для всіх повторюю - це не моє персональне питання. Це питання суб'єктності нашої країни і її влади, обраної українським народом. Влади, яку ви усвідомлено робите суб'єктом шантажу й управління аферистів і тих, хто за ними стоїть», - зазначив політик.

«Ви можете оголосити результати таємного від Дубінського і виборців голосування, можете порушувати всі мислимі та немислимі процедури та демократичні норми. Я не бажаю, щоб країна жила в штучно нав'язаному кимось порядку денному і не вирішувала ті найважливіші проблеми, які, перш за все, хвилюють наших виборців», - заявив Дубінський.

Нардеп також закликав своїх ексколег по фракції, які підтримують його, не виходити з неї «на знак протесту, залишитися в ній і до останнього намагатися захистити Президента від шляху в прірву, куди веде його нечистоплотне оточення».

«Тому що разом з Президентом в цю прірву йде й наша країна. Я знайду загальні форми співпраці для тих, хто по-справжньому вважає себе слугами українського народу, а не піддається шантажу аферистів і шахраїв і служить неукраїнським інтересам. Ми обов'язково переможемо. Не сумнівайтеся!», - написав він.

Нагадаємо, сьогодні Дубінського виключили з фракції «Слуга народу» після того, як США ввели проти нього санкції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: