У Луганській області стартувала вакцинація військових

Читать на русском
У Луганській області сьогодні, 27 лютого, почали вакцинувати проти коронавірусу українських військовослужбовців.
loga.gov.ua

У Луганській області сьогодні, 27 лютого, почали вакцинувати проти коронавірусу українських військовослужбовців. Спочатку щеплення зроблять військовим медикам, а в подальшому і всім іншим представникам силових відомств.

Про це повідомляє пресслужба Луганської обласної державної адміністрації.

Зеленський робитиме щеплення від COVID разом із військовимиПрезидент Володимир Зеленський планує вакцинуватися разом із військовослужбовцями, після того, як щеплення отримають українські медики.

Першим щеплення отримав капітан медичної служби військової частини А0206 Іван Стаценко, який безпосередньо надає допомогу військовим, хворим на коронавірус.

«Всі, хто виявив бажання вакцинуватися, проходять обстеження у лікаря, міряється температура тіла, артеріальний тиск, збираються дані анамнезу і тоді визначається чи є протипоказання», - розповів начальник 59-го військового мобільного госпіталю, полковник медичної служби Андрій Телефанко.

В ОДА уточнили, що 6800 доз вакцини Covishield (індійська назва вакцини Oxford/AstraZeneca) з 14 300, які отримала Луганська область, спрямовані саме для імунізації українських військових.

Нагадаємо, за даними МОЗ, з початку кампанії вакцинації в Україні (за три дні) щеплення від коронавірусу отримали вже 3051 особа. За минулу добу було щеплено 1713 осіб.

Раніше в Черкасах розповіли про шість випадків побічних реакцій після щеплення від коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: