Названі регіони, де зростає кількість госпіталізацій з COVID

Читать на русском
В Україні найбільший рівень госпіталізацій спостерігається в Івано-Франківській, Вінницькій, Закарпатській та Чернівецькій областях
kmu.gov.ua

В Україні в останні дні почали фіксувати зростання рівня захворюваності на коронавірус. Також зросла і кількість госпіталізацій пацієнтів з COVID-19 відразу в декількох областях.

Про це повідомив головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко під час брифінгу в Києві в п'ятницю, 26 лютого.

Вакцинація від COVID-19: скільки доз і якого препарату отримає УкраїнаУкраїна отримає вакцини від коронавірусу в рамках ініціативи COVAX, також уклала контракт з Sinovac і Serum Institute.

Він нагадав, що в Україні за добу було зафіксовано понад 8 тис. випадків коронавірусу. Найбільше хворих в Івано-Франківській області (857 випадків), Києві (748) і у Вінницькій області (738).

За словами Ляшка, кількість госпіталізацій зросла в 4 областях.

«Ризик зростання кількості випадків по країні дуже високий і найбільший рівень госпіталізацій в перерахунку на 100 тис. населення ми реєструємо в Івано-Франківській, Вінницькій, Закарпатській та Чернівецькій областях. Насторожує динаміка щодо зростання кількості госпіталізацій в Житомирській, Миколаївській областях та Києві. Ми звернулися до голів ОДА з проханням провести регіональні комісії ТЕБ та НС і прийняти додаткові обмежувальні заходи, якщо того вимагатиме ситуація», - сказав він.

Нагадаємо, в Україні за два дні отримали щеплення від коронавірусу понад 1300 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: