В Україні провакциновано вже понад 1300 осіб – МОЗ

Читать на русском
В Україні за два дні отримали щеплення від коронавірусу першою дозою вакцини вже 1 338 осіб.

У всіх областях України за два дні отримали щеплення від коронавірусу першою дозою вакцини вже 1 338 осіб. Найбільше – в Черкаській області. У той же час зареєстровано перші 7 повідомлень про незначні ускладнення після щеплення.

Про це повідомляє Telegram-канал МОЗ «Коронавірус інфо» в п'ятницю, 26 лютого.

Вакцинація від COVID-19: скільки щеплень зробили у різних країнах світу від початку імунізаціїІзраїль і ОАЕ поки що лідирують за охопленням населення вакцинами, а в США і Китаї використали найбільше доз вакцини.

«1179 людей щеплено проти COVID-19 за добу 25 лютого 2021 року в Україні. З початку кампанії щеплено 1338 осіб, з них отримали 1 дозу - 1338 осіб», – йдеться в повідомленні.

Лідером з вакцинації на сьогодні є Черкаська область.

«За добу найбільшу кількість щеплених зафіксовано в Черкаській області (90 щеплень), за весь період кампанії - також в Черкаській області (170 щеплень)», - додали на порталі.

У той же час в Україні зареєстровано перші 7 повідомлень про незначні ускладнення після вакцинації. Про це повідомив головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко у ході брифінгу в Києві в п'ятницю.

«25 лютого прийшли перші повідомлення про несприятливі події після імунізації. Таких повідомлень прийшло сім, всі вони несерйозні - одне з Чернігівської і шість з Черкаської областей», – уточнив він.

Ляшко додав, що такі повідомлення надходять по електронній системі до державного експертного центру, всі вони аналізуються.

Нагадаємо, вакцинація в Україні почалася 24 лютого. Вчора до неї приєдналися всі регіони країни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: