З'ясувалося, скільки українців схвалюють дії влади у боротьбі з COVID

Читать на русском

Запроваджені владою заходи боротьби з коронавірусом вважають оптимальними близько 60% українців. Однак роботою МОЗ незадоволені 65% опитаних.

Такими є результати опитування соціологічної групи «Рейтинг», проведеного 6-8 лютого.

Українці оцінили економічну ситуацію в країні – опитуванняПереважна більшість українських громадян вважає, що економічна ситуація в Україні залишає бажати кращого. Лише мізерна частина населення впевнена у тому, що все добре.

«57% опитаних вважають оптимальними заходи, впроваджені владою для боротьби з коронавірусом. 21% вважають їх занадто м'якими (найбільше серед старшого покоління), 9% - навпаки занадто жорсткими (молодь і середній вік)», - йдеться в повідомленні на сайті організації.

Соціологи також з'ясували, що 39% опитаних задоволені роботою президента в боротьбі з епідемією коронавируса (57% - не задоволені).

Діяльністю МОЗ задоволені 33%, незадоволені - 65%. Діяльністю МВС задоволені 29%, незадоволені - 61%. Діяльністю Кабміну задоволені 25%, незадоволені - 69%. Роботою Верховної ради задоволені 20%, незадоволені - 75%.

Опитування також показало, що 49% українців часто стежать за новинами про коронавіруси, 24% роблять це іноді, 16% - рідко. 11% взагалі не цікавляться такими новинами.

Нагадаємо, Україна найближчим часом повернеться до адаптивного карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: