Справу ексдиректорів ДП ІСС можуть передати до іншого суду

Читать на русском
Антикорупційний суд звернувся до апеляційної палати з поданням для вирішення питання про направлення до іншого суду кримінального провадження.
Леонід Богдановфото: bankruptcy-ua.com

Вищий антикорупційний суд може передати до іншого суду кримінальне провадження за обвинуваченням колишніх керівників державного підприємства «Інформаційні судові системи» у заволодінні 6,4 млн грн під час закупівлі обладнання для відеоконференцзв'язку для судів.

Таке рішення 18 лютого ухвалила колегія суддів ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Звернутися до апеляційної палати Вищого антикорупційного суду з поданням для вирішення питання про направлення до іншого суду кримінального провадження», – йдеться в ухвалі.

Як відомо, колишніх директорів ДП ІСС Леоніда Богданова та Віталія Живаєва, Урхо-Андрій Рутковські, а також Гната Кравченка у заволодінні 6, 4 млн грн під час закупівлі обладнання для відеоконференцзв'язку для судів.

Раніше ексдиректора ДП ІСС Богданова затримали при спробі перетнути кордон із Російською Федерацією на пункті контролю «Конотоп» Сумської області. Це сталося 25 вересня 2017 року о 4 годині ранку під час оформлення громадян, які перетинали кордон потягом «Хмельницький-Москва».

Нагадаємо, ВАКС заарештував «нафтопровід Віктора Медведчука». Також антикорупційний суд призначив засідання у справі про хабар слідчому Державної фіскальної служби в Київській області. Раніше ВАКС знову продовжив слідство у справі народного депутата Олександра Юрченка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: