Постачальники газу для населення в Україні опублікували розцінки на березень

Читать на русском
У березні найнижча ціна на газ для населення буде не у державній компанії Нафтогаз України; при цьому вісім компаній, включно з ДК, встановили ціни нижче встановленого урядом максимуму
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

В Україні вже 60 газових компаній, які постачають «блакитне паливо» населенню, опублікували свої розцінки на березень 2021 року. Згідно із законом, вони зобов'язані опублікувати ціни не пізніше, ніж за п'ять днів до початку нового місяця.

Про це повідомляється на сайті консультаційного центру «Газправда».

Антон ЯценкоНародний депутат України
Яценко пообіцяв боротися за ціну на газ у розмірі 4-5 грн за кубічний метрСказано 14 січня 2021 р.Статус обіцянки: У процесі

Відзначається, що всі оприлюднені ціни не перевищують граничної, встановленої урядом до кінця березня - в 6,99 грн за кубометр. Ряд компаній встановив навіть нижчі ціни на газ - від 6,7 грн до 6,97 грн. Найнижча ціна виявилася у компанії Megawatt, яка пропонує газ за ціною в 6,7 грн за кубометр.

«Нафтогаз» встановив ціну на газ для населення на березень на лютневому рівні 6,86 гривні за кубометр з ПДВ, але без вартості розподілу.

Нагадаємо, «Слово і діло» вирішило розібратися, як українці платили за комунальні послуги протягом минулого року, скільки та за що заборгували та в яких областях найбільші сумлінні платники.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: