«Нафтогаз» назвав вартість газу на березень

Читать на русском
Ціна газу на березень - Нафтогаз встановив ціну на газ для населення на березень на лютневому рівні - 6,86 гривні за кубометр з ПДВ.
Фото з відкритих джерел.

«Нафтогаз» встановив ціну на газ для населення на березень на лютневому рівні - 6,86 гривні за кубометр з ПДВ, але без вартості розподілу.

Про це повідомляє пресслужба НАК.

Чи справно українці платять за «комуналку»: за що заборгували, хто платив найбільшеДев’ять місяців поспіль українці переплачують за платіжками, повертаючи минулі борги чи сплачуючи наперед за тепло.

«Ціна для побутових споживачів у рамках тарифного плану «Місячний» складе 6,86 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки)», - сказано у повідомленні.

Відзначається, що у клієнтів, які мають тарифний план «Річний» вартість газу залишилася 4,73 грн, 5,24 грн або 6,45 грн відповідно до умов договорів.

Компанія як постачальник «останньої надії» також забезпечує газом побутових клієнтів, які раптово втратили постачальника в період переходу до нового. Ціна на газ для клієнтів ППН у березні - 6,99 грн/куб.м з ПДВ, без вартості розподілу. Наразі такими клієнтами є понад 300 тисяч домогосподарств.

Нагадаємо, на січень «Нафтогаз» підвищив вартість газу для виробників теплової енергії на 20,1% (на 1228,35 грн) - до 7 331,45 грн/тис. куб. м (без урахування ПДВ і доставки).

Також стало відомо, що Офіс генпрокурора веде декілька проваджень щодо «Нафтогазу».

«Слово і діло» вирішило розібратись, як українці сплачували за комунальні послуги протягом минулого року, скільки і за що заборгували та у яких областях найсумлінніші платники.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: