Загибель військових на Донбасі в пожежі: стали відомі подробиці трагедії

Читать на русском
Пожежа на позиціях 58-ї окремої бригади імені Виговського виник ще вранці 20 лютого. Після ліквідації вогню почався розбір заваленого бліндажа, де і виявили загиблих
Ілюстративне фотоФото УНИАН

Стали відомі подробиці загибелі трьох військовослужбовців, що служили в 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського та загинули під час пожежі в одному з бліндажів на позиціях в зоні ООС.

Відзначається, що пожежа в бліндажі на позиції виникла ще рано вранці 20 лютого. Займання вдалося згасити, але бліндаж в результаті обвалився. Під час розбору завалів були виявлені тіла двох військовослужбовців. Ідентифікація загиблих проводиться за допомогою експертизи ДНК.

Третій військовий помер в медичному центрі, куди його доставили з 90% опіків тіла.

Як встановлено, одним з трьох загиблих в пожежі військових був 22-річний уродженець Кременчука Микола Лебедь. Відповідна інформація з'явилася в спільноті «АТО-Майдан-Кременчук» в Facebook.

«Протягом 2-3 днів ще буде працювати комісія по встановленню ДНК, а вже ближче до вихідних Кременчук знову буде в жалобі за своїм воїну, по своєму захисникові, по синові України Миколі Лебедю. Царство Небесне, співчуття рідним, друзям. Слава Героям!», - наголошується в публікації.

Нагадаємо, 22 лютого стало відомо, що Збройні сили України зазнали чергової втрати - в результаті пожежі на лінії фронту на Донбасі загинули троє українських військових.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач Руслан Хомчак повідомив про загибель ще одного українського військового на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: