ДБР оприлюднило фото з місця підриву військовослужбовців ЗСУ

Читать на русском

У зв'язку із загибеллю трьох військовослужбовців на Донбасі, які підірвалися у неділю, 14 лютого, в районі Новолуганського, ДБР відкрило кримінальне провадження.

У зв'язку із загибеллю трьох військовослужбовців на Донбасі, які підірвалися у неділю, 14 лютого, в районі Новолуганського, ДБР відкрило кримінальне провадження.

Також пресслужба ДБР опублікувала фото з місця підриву військових.

У Бюро нагадують, що військові загинули сьогодні близько 10:00 в районі Новолуганського при переміщенні з метою перевірки несення служби та заміни військовослужбовців на вогневих позиціях.

Справу відкрито за статтею недбале ставлення військової службової особи до служби, що спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду, окрім воєнного стану (ч. 3 ст. 425 КК України).

«Смерть військовослужбовців на контрольованій території - велика трагедія. Ми докладемо всіх зусиль, аби встановити справжні причини та покарати винних у смерті бійців», - зазначив в.о. директора ДБР Олексій Сухачов.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група ДБР у Краматорську та Головного слідчого управління ДБР.

Раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський доручив міністру оборони Андрію Тарану і головнокомандувачу ЗСУ Руслану Хомчаку терміново прибути на Донбас для розслідування загибелі військових.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: