В «Укрпошті» пояснили, чому вирішили випустити марки про ЗСУ 23 лютого

Читать на русском
Укрпошта хотіла випустити марки про українську армію 23 лютого, щоб нагадати всім про ЗСУ і потролити РФ, заявив директор компанії Ігор Смілянський.
фото facebook.com/igor.smelyansky

«Укрпошта» запланувала презентацію нових марок про українську армію на 23 лютого, щоб нагадати всім про ЗСУ і «потролити» РФ.

Про це заявив директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський на своїй сторінці в Facebook у четвер, 18 лютого.

Він зазначив, що «Укрпошта» запланувала випуск двох марок. Перша - присвячена героям Небесної сотні, вона повинна вийти вже завтра, 19 лютого. Друга - про ЗСУ.

«Розуміючи що це прикрий факт, але дзеркало є дзеркало, я вирішив призначити запуск другої марки на 23 лютого. Чому? 1) Гарний привід нагадати, що час перегортати сторінку історії і пишатись новою українською армією. І так – це тонкий тролінг сусідів, які я впевнений показали б цю марку. 2) Я дійсно хотів привернути увагу до нашої армії, і розумів що запуск в будь яку іншу дату буде непомічений (дивись вище приклад Небесної Сотні)», - написав Смілянський.

Він додав, що ухвалить рішення щодо зміни дати презентації до кінця дня 18 лютого.

Нагадаємо, в Генштабі негативно відреагували на випуск поштових марок «Збройні сили України. Сухопутні війська» 23 лютого і запропонували перенести презентацію на День українського добровольця - 14 березня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: