ТЕЦ Дубневичів: апеляція ВАКС зупинила виконання ухвали слідчого судді

Читать на русском
У порядку підготовки до апеляційного розгляду оскаржувану ухвалу визнано такою, що не набула законної сили, та зупинено її виконання.

19 лютого Апеляційна палата призначила розгляд апеляційної скарги прокурора на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва про зобов’язання Генерального прокурора передати кримінальне провадження № 52018000000000547 з НАБУ до іншого органу досудового розслідування.

Про це повідомляє пресслужба відомства 19 лютого.

«У порядку підготовки до апеляційного розгляду оскаржувану ухвалу визнано такою, що не набула законної сили, та зупинено її виконання», - повідомили в Апеляційній палаті.

У межах кримінального провадження № 52018000000000547 розслідуються обставини заволодіння службовими особами ТОВ «Енергія-Новий Розділ» та ТОВ «Енергія-Новояворівськ» пільговим природним газом НАК «Нафтогаз України» на суму понад 700 млн грн та подальшої легалізації незаконно набутого майна.

Раніше повідомлялось про те, що Апеляційна палата залишила заарештованою Новороздільську ТЕЦ братів Ярослава та Богдана Дубневичів у межах справи про привласнення природного газу НАК «Нафтогаз України».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: