Апеляція ВАКС залишила заарештованою Новороздільську ТЕЦ

Читать на русском
Апеляційна палата розглянула скарги прокурора САП та представника власника однієї з теплоелектроцентралей у Львівській області.
Новороздільська ТЕЦ

Апеляційна палата залишила заарештованою Новороздільську ТЕЦ братів Ярослава та Богдана Дубневичів у межах справи про привласнення природного газу НАК «Нафтогаз України».

Про це повідомляє пресслужба палати Вищого антикорупційного суду, повідомляє «Слово і діло».

«Апеляційна палата ВАКС розглянула апеляційні скарги прокурора та адвоката на ухвалу слідчого судді ВАКС у справі про арешт єдиного майнового комплексу ТОВ «Енергія-Новий Розділ» та передачу його в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших видів злочинів. За результатами судового розгляду колегія суддів відмовила у задоволені апеляційних скарг та залишила без змін ухвалу слідчого судді», – інформують в апеляції ВАКС.

Нещодавно Національне антикорупційне бюро оголосило нові підозри особам, яких вже обвинувачують у справі заволодіння природнім газом НАК «Нафтогаз-України» Новороздільською та Новояворівською ТЕЦ. За даними «Слово і діло», серед підозрюваних ексдиректор ТОВ «Енергія» Ігор Кучма, керівник ТОВ «Енергія-Новий Розділ» Ігор Артимко, його заступник Ігор Ільків, фінансовий директор «Енергія-Новий Розділ» Олег Павлишин та ексдиректор ТОВ НВП «Енергія-Новояворівськ» Олександр Олексюк.

Нагадаємо, НАБУ завершило розслідувати «газову справу Дубневичів». Нещодавно обвинувачений у цій справі виїхав за кордон на лікування, але пізніше повернувся до України. Адвокати обвинувачених хотіли передати цю справу до Львова, проте ВАКС залишив її у себе.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: