Порошенко став офіційним власником телеканалу «Прямий»

Читать на русском
Порошенко гарантував, що свобода слова і журналістські стандарти на телеканалі Прямий будуть збережені.

Колишній президент України Петро Порошенко повідомив про те, що сьогодні став офіційним власником телеканалу «Прямий».

За словами п'ятого президента, відповідне рішення було схвалене через те, що чинна влада з 19 лютого збиралася впровадити санкції проти «Прямого», заявив він під час телемарафону «Сьома річниця Революції гідності».

Інформаційна війна: які телеканали забороняли країни світуУ Молдові кілька років була заборона на російські новини, в країнах Балтії блокують Russia Today.

«З усіх джерел - 19-го числа проти пана Макеєнка будуть впроваджені санкції, канал «Прямий» буде закритий. Чому я переконаний, що можлива спроба Зеленського схвалити санкції проти «Прямого» і його власника Макеєнка? Тому що і Зеленський і його Єрмак вважають, що саме в каналах проблема і канали їм заважають жити», - повідомив Порошенко.

Лідер «Євросолідарності» додав, що дві години тому було підписано угоду і кінцевий бенефіціарний власник «Прямого» каналу змінився - ним тепер є структура Prime Assets Capital, яка на 100% належить Порошенку.

Він також звернувся до президента Володимира Зеленському та повідомив, що відтепер він може «впроваджувати санкції проти терориста Порошенка».

Раніше в Офісі президента України повідомили, чи слід очікувати на впровадження санкцій проти телеканалів «Прямий», 5-й, «НАШ» слідом за блокуванням каналів NewsОne, ZIK та «112 Україна».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: