Данілов повідомив, коли буде готова стратегія нацбезпеки

Читать на русском
РНБО хоче завершити розробку стратегії Безпека людини - безпека країни до 14 березня 2021 року.
president.gov.ua

Рада національної безпеки і оборони планує завершити розробку стратегії національної безпеки «Безпека людини - безпека країни» до 14 березня.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов у понеділок, 15 лютого, під час виступу на всеукраїнському форумі «Україна 30» в Києві.

Санкції проти Козака та каналів: чи законне рішення РНБОНаслідки запровадження санкцій ми спостерігатимемо в судах, а також невдовзі дізнаємось, якою буде відповідь з боку Росії.

«На сьогоднішній день наше відомство відпрацьовує цю стратегію, і найближчим часом, до 14 березня, вона повинна бути закінчена», - сказав Данілов.

За його словами, після цього документ публічно представлять українцям. Секретар РНБО зазначив, що при розробці стратегії особлива увага приділяється об'єднанню з європейською енергетичною системою.

«Одним з головних чинників, на яких ми наполягаємо, є об'єднання з європейською енергетичною системою», - сказав Данілов.

Як вважають у Раді нацбезпеки, це буде сприяти остаточному усуненню залежності від країни-агресора.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський доручив секретарю РНБО Олексію Данілову підготувати засідання, яке має відбутися у п'ятницю, 19 лютого.

При цьому у Зеленського анонсували «жорсткі рішення» напередодні засідання РНБО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: