Одному з ватажків «ДНР» оголосили підозру – Офіс генпрокурора

Читать на русском
Колишнього заступника міністра інформації так званої ДНР підозрюють у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, а також у створенні терористичної організації.
Фото з відкритих джерел

Колишнього заступника міністра інформації так званої «ДНР» підозрюють у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, а також у створенні терористичної організації.

Про це повідомили у пресслужбі Офісу генпрокурора.

За даними слідства, у 2014 році він вступив до терористичної організації «ДНР» і вчиняв насильство щодо полонених українських військових.

У червні 2015 року підозрюваного призначено на посаду так званого «заступника міністра інформації «ДНР», він відповідав за формування інформаційної політики та пропаганди цієї терористичної організації.

Також чоловік брав участь у публічних заходах, на яких закликав до участі в незаконних виборах на тимчасово непідконтрольних територіях Донецької і Луганської областей та до приєднання так званих «ДНР» і «ЛНР».

До підозрюваного мають застосовувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, учора, 14 лютого, троє українських військових загинули на Донбасі. Вони підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: