На Донбасі загинуло троє бійців ЗСУ

Читать на русском
У неділю, 14 лютого, троє українських військовослужбовців на Донбасі підірвалися на невідомому вибуховому пристрої, внаслідок чого усі троє – загинули.
Ілюстративне фото з відкритих джерел

У неділю, 14 лютого, троє українських військовослужбовців на Донбасі підірвалися на невідомому вибуховому пристрої, внаслідок чого усі троє – загинули.

Про це повідомляє прес-служба оперативно-тактичного угрупування «Північ» в Facebook.

Перемови по Донбасу далі продовжувати неможливо – ЄрмакПроведення будь-яких переговорів щодо врегулювання конфлікту на Донбасі неможливе доти, доки окупанти продовжуватимуть вчиняти провокації та вбивати українських захисників.

Зазначається, що інцидент стався неподалік від населеного пункту Новолуганське у Донецькій області.

«Під час переміщення на позиції, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил», - повідомляють у ЗСУ.

Там також додають, що на місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку.

Обставини події з’ясовуються.

Нагадаємо, раніше українські розвідники повідомили, що російські окупанти на Донбасі встановлюють системи мінно-вибухових загороджень майже уздовж всієї лінії зіткнення.

Також ми писали, що Сполучені Штати Америки як стратегічний партнер України можуть зіграти одну з ключових ролей у припиненні війни на Донбасі і поверненні українських територій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: