Допит Ситника скасовується – Венедіктова

Читать на русском
Офіс Генпрокурора не викликатиме на допит директора НАБУ Артема Ситника і детектива у справі Татарова Андрія Калужинського 15 лютого.
фото LIGA.net

Запланованого на 15 лютого допиту директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника і начальника підрозділу детективів НАБУ Андрія Калужинського не буде.

Про це заявила генеральний прокурор Ірина Венедіктова у Facebook вранці в суботу, 13 лютого.

Справа Татарова: чи вдасться повернути розслідування до НАБУСтоличний райсуд, Офіс генпрокурора та Державне бюро розслідувань перешкоджає спробам повернути розслідування до НАБУ стосовно посадовця Офісу президента.

«Допит Ситника і Калужинського скасовується», - написала вона.

Відзначимо, при цьому у повідомленні Венедіктової нічого не говориться про скасування допиту головного детектива у справі Татарова Руслана Габрієляна, якого також викликали до Офісу генпрокурора.

У той же час Венедіктова додала, що найближчим планує більш детально розповісти про результати своєї поїздки до Брюсселю.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що Офіс генпрокурора викликав на допит директора НАБУ Артема Ситника, старшого детектива НАБУ Руслана Габріеляна і начальника Головного підрозділу детективів Андрія Калужинського, щоб забрати у бюро справу заступника голови Офісу президента Олега Татарова.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов. Цю інформацію також підтвердили джерела «Слово і діло».

Допит був запланований на 15 лютого. Його повинні були проводити заступник генерального прокурора Олексій Симоненко і прокурор Юрій Розанов.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: