У головному штабі Навального пройшли обшуки

Читать на русском
У четвер, 11 лютого, у Москві у центральному штабі російського опозиціонера Олексія Навального, якого відправили до колонії на початку лютого, пройшли обшуки. Силовики шукали докази виготовлення порнографії.
Архівне фото

У четвер, 11 лютого, у Москві у центральному штабі російського опозиціонера Олексія Навального, якого відправили до колонії на початку лютого, пройшли обшуки. Силовики шукали докази «виготовлення порнографії».

Про це заявив співробітник штабу Олександр Шепелєв у коментарі виданню «Медиазона» .

Російську владу треба примусити поважати права людини – КулебаМіністр закордонних справ України Дмитро Кулеба засудив дії російської влади, які призвели до ув’язнення опозиціонера Олексія Навального та масових арештів учасників акцій протесту на його підтримку.

За його словами, російські правоохоронці прийшли до штабу Навального через скарги про те, що його співробітники нібито «друкують порнографічну продукцію».

Нагадаємо, 2 лютого московський суд відправив російського опозиціонера Олексія Навального в колонію на 3,5 роки. Таке рішення спровокувало масштабні протести по всій Росії, під час яких силовики затримали більше тисячі демонстрантів.

Ув’язнення Навального вже засудили деякі світові лідери, а у Сенаті США анонсували нові санкції проти РФ через ситуацію із Навальним.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: