Аварія на залізниці під Дніпром: у русі поїздів досі спостерігаються затримки

Читать на русском
Усі вантажні вагони, які 6 лютого зійшли з рейок на станції Воскобійня поблизу Дніпра, прибрали з місця події. Наразі триває ліквідації наслідків аварії, а в розкладі руху поїздів досі спостерігаються затримки.
Фото з відкритих джерел

Усі вантажні вагони, які 6 лютого зійшли з рейок на станції «Воскобійня» поблизу Дніпра, прибрали з місця події. Наразі триває ліквідації наслідків аварії, а в розкладі руху поїздів досі спостерігаються затримки.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Аварія на залізниці під Дніпром: нові подробиці та ймовірна причинаПід Дніпром 6 лютого вантажний потяг зійшов з рейок, деякі вагони перекинулися і пошкодили залізничне полотно. Глава УЗ назвав ймовірну причину події.

Зазначається, що поки інфраструктура не буде повністю відновлена, то пошкодженою ділянкою потяги курсуватимуть за допомогою тепловозів.

«Сьогодні вже в такий спосіб через станцію було пропущено перший приміський поїзд. Усі інші поїзди теж курсуватимуть стандартним маршрутом», - заявили в УЗ.

Там додали, що через збій у графіку ще можливі затримки на одну-півтори години рейсів до Дніпра, Запоріжжя, Миколаєва, Маріуполя та зворотно.

«За попередніми висновками комісії, яка працює на місці інциденту, схід вагонів стався через злам бокової рами візка вагона, який належить приватному власнику», - наголосили в компанії.

Нагадаємо, в Дніпропетровській області на станції Воскобійня зійшли з рейок вантажні вагони. Через це деякі поїзди південного напрямку відстали від графіку.

Пізніше стало відомо, що у зв'язку з аварією на залізничній станції під Дніпром деякі пасажирські потяги змінили маршрут.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: