В УЗ уточнили, які поїзди змінять маршрут через аварію

Читать на русском
У зв'язку з аварією на залізничній станції під Дніпром деякі пасажирські потяги змінять маршрут.
фото з відкритих джерел

У зв'язку з аварією на залізничній станції під Дніпром деякі пасажирські потяги змінять маршрут.

Про це повідомила пресслужба УЗ в Telegram в суботу, 6 лютого.

Аварія на залізниці під Дніпром: нові подробиці та ймовірна причинаПід Дніпром 6 лютого вантажний потяг зійшов з рейок, деякі вагони перекинулися і пошкодили залізничне полотно. Глава УЗ назвав ймовірну причину події.

Зокрема, поїзди №54 Одеса - Дніпро, №80 Київ - Дніпро, №4 Ужгород - Запоріжжя, №42 Трускавець - Дніпро і №86 Львів - Новоолексіївка слідують зміненим маршрутом через станцію Кривий Ріг-Сортувальний, Апостолове, Нікополь, Запоріжжя.

Крім того, організовано спеціальний поїзд для підвезення до станцій Дніпро-Головний та Кам'янське-Пасажирський пасажирів з поїзда №86 Львів - Новоолексіївка.

Потяги №116 Київ - Покровський - Бердянськ, №12 Київ - Новоолексіївка, №38 Київ - Запоріжжя, №92 Одеса - Костянтинівка проїхали своїм маршрутом через станцію Дніпро-Головний.

З поїздів, які затримуються, пасажирів до станцій Мелітополь, Енергодар і Новоолексіївка пересадили на поїзд №12 Київ - Новоолексіївка.

Нагадаємо, в Дніпропетровській області на станції Воскобійня зійшли з рейок вантажні вагони. Через це деякі поїзди південного напрямку відстали від графіку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: