В УЗ попередили про затримки поїздів через аварію біля Дніпра

Читать на русском
Через аварію на залізничній станції біля Дніпра поїзди почали пускати в об’їзд місця події, внаслідок чого спостерігаються затримки у розкладі руху.
Фото з відкритих джерел

Через аварію на залізничній станції біля Дніпра поїзди почали пускати в об’їзд місця події, внаслідок чого спостерігаються затримки у розкладі руху.

Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці» у Telegram.

Аварія на залізниці під Дніпром: нові подробиці та ймовірна причинаПід Дніпром 6 лютого вантажний потяг зійшов з рейок, деякі вагони перекинулися і пошкодили залізничне полотно. Глава УЗ назвав ймовірну причину події.

Зазначається, що затримки у русі складають до трьох годин.

В УЗ попереджають про можливі затримки поїздів №3 Запоріжжя - Ужгород, №41 Дніпро – Трускавець. №85 Новоолексіївка - Львів/Ковель та №731 Запоріжжя - Київ зі станції Дніпро відправляться за стандартним маршрутом. Орієнтовна затримка в дорозі складає одну годину.

Також повідомляється, що поїзди №53 Дніпро - Одеса, №7 Дніпро - Київ, №11 Новоолексіївка - Київ, №37 Запоріжжя - Київ, №9 Маріуполь - Київ, які відправляться зі станцій Дніпро та Кам’янське після 19:00, прослідують зміненим маршрутом через Запоріжжя, Кривий Ріг, П'ятихатки, а далі діючим маршрутом.

«Час відправлення поїздів з Дніпра 00:35. Орієнтовна затримка в дорозі - до 3 годин. Поїзд №69 Маріуполь — Львів відправиться з Дніпра із затримкою орієнтовно 2 години», - інформує компанія.

Крім того, до поїзда підвезуть пасажирів зі станції Кам’янське. Також частину пасажирів зі станції Кам’янське УЗ підвозить автотранспортом до Запоріжжя.

Нагадаємо, в Дніпропетровській області на станції Воскобійня зійшли з рейок вантажні вагони. Через це деякі поїзди південного напрямку відстали від графіку.

Пізніше стало відомо, що у зв'язку з аварією на залізничній станції під Дніпром деякі пасажирські потяги змінять маршрут.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: