У Львівській області поїзд протаранив автобус на переїзді, є жертва

Читать на русском
На залізничному переїзді перегону Ставчани - Любень Великий у Львівській області поїзд протаранив автобус - водій автобуса, попри звукову сигналізацію та світлові попередження, виїхав на переїзд.

На залізничному переїзді перегону Ставчани - Любень Великий у Львівській області поїзд протаранив автобус - водій автобуса, попри звукову сигналізацію та світлові попередження, виїхав на переїзд.

Про це повідомила Львівська залізниця в суботу, 23 січня.

Нетверезі чиновники за кермом: найгучніші випадки в Україні та світіВ Україні в нетверезому стані за кермом ловили суддів, київських чиновників і народних депутатів.

Машиніст поїзда, помітивши автобуса-порушника, застосував екстрене гальмування, але зіткненню не вдалося запобігти, оскільки відстань до нього було занадто мала. В результаті удару травми отримали двоє пасажирів автобуса.

«За попередніми висновками експертної комісії, що вивчає причини та обставини події, аварія сталася з вини водія маршрутного таксі, який грубо порушив правила дорожнього руху», - заявили у Львівській залізниці.

Через зіткнення було затримано рух двох приміських поїздів, але затримок у русі пасажирських поїздів немає.

Як відзначили в поліції, в результаті аварії постраждали двоє пасажирів маршрутки - 36-річна мешканка села Полянка і 48-річний львів'янин. Вони були госпіталізовані. При цьому чоловік від отриманих травм помер.

«За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, торік в Україні кількість ДТП на дорогах і залізничних переїздах зменшилась майже на 16% (або на 11 аварій).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: